150 milions d’euros en fons europeus per a donaran suport a la transició verda i sostenible

150 milions d’euros en fons europeus per a donaran suport a la transició verda i sostenible, la digitalització i la millora de la competitivitat del sector turístic

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que es destinarà 150 milions d’euros de fons europeus al sector turístic de la Comunitat Valenciana per a accions directes en transició verda i sostenible, millora de l’eficiència energètica, transició digital i millora de la competitivitat.

Així ho ha assenyalat el president, durant la seua intervenció en l’acte de lliurament dels Premis Turisme Comunitat Valenciana 2020, en el qual ha 

En concret, el cap del Consell ha explicat la milloria de les dades turístiques  de la Comunitat Valenciana en este estiu. 

El president ha destacat que este estiu el sector turístic ha demostrat que és un pilar de l’economia valenciana i motor clau de la recuperació.

El turisme i viatjar és la millor vacuna contra els prejudicis, i ens ha d’ajudar a millorar les societats a través de valors inclusius.

Deixa el teu comentari