16 municipis se sumen a “El Repte del Reciclatge 2021”

El “Repte del Reciclatge” es planteja com una competició entre municipis del Consorci per a incrementar l’ús del contenidor groc

Amb aquesta acció es pretén sensibilitzar a les poblacions a través d’un repte competitiu que tindrà com a objectiu incrementar les taxes de recuperació i reciclatge dels envasos que es depositen en els contenidors grocs.

El “Repte del Reciclatge” es planteja com una competició entre municipis del Consorci per a incrementar l’ús del contenidor groc, en un 15% de mitjana almenys, durant els dos mesos posteriors al període de campanya, comparant aquestes aportacions amb les del mateix període de l’any 2020, i guanyarà el municipi que haja crescut més. 

La campanya  comença el dia 8 d’abril a Tavernes de la Valldigna i es prolongarà fins al 8 de maig de 2021, en què acabarà a l’Alcúdia. 

L’acció està plantejada seguint estrictes protocols de seguretat sanitària i té com a objectiu de desmitificar les faules entorn del reciclatge i sensibilitzar a la població de la seua importància per a la cura del medi ambient i del planeta.

Deixa el teu comentari