La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut en roda de premsa per a informar sobre la situació actual de la pandèmia per coronavirus en la Comunitat Valenciana i sobre les mesures preventives durant la celebració d’esdeveniments populars.

Barceló ha assenyalat que van a realitzar una modificació puntual i molt específica de l’última resolució publicada per Sanitat el passat 14 d’agost. Aquesta modificació afecta principalment a aquelles mesures relatives a les celebracions, els esdeveniments o concentracions de persones. 

Ha anunciat que es podran realitzar celebracions populars, desfilades, espectacles itinerants o similars en la Comunitat Valenciana sempre que es complisquen de manera estricta una sèrie de condicions de seguretat sanitària, que en breu seran publicades en el DOGV.

Segons ha manifestat la consellera les dades són positives, però ha insistit que hem de continuar sent molt prudents.

En aquests moments, al marge de les modificacions anunciades per la consellera de Sanitat continuen vigents totes les restriccions contemplades en l’última resolució de mesures generals, així com les incorporades en ser avalades pel TSJ de limitar a 10 el numere de persones que poden reunir-se i la mobilitat nocturna en 68 municipis.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.