20 residents completen la seua formació sanitària especialitzada en el Departament de Salut de la Ribera

Un total de 20 residents han finalitzat esta setmana la seua Formació Sanitària Especialitzada en el Departament de Salut de la Ribera. Es tracta de residents en Medicina, Farmàcia i Infermeria que s’han especialitzat després de romandre en el Departament de Salut durant 2, 4 i 5 anys, segons l’especialitat cursada.

Així, estos residents s’han especialitzat en Anestesiologia i Reanimació (1 resident), Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1), Farmàcia Hospitalària (1), Medicina Familiar i Comunitària (4), Medicina Intensiva (1), Medicina Interna (1), Microbiologia i Parasitologia Clínica (1), Obstetrícia i Ginecologia (1), Pediatria i Àrees Específiques (2), Radiodiagnòstic (2), Infermeria Obstètric-Ginecologia (Matrona) (3) i Infermeria de Salut Mental (1). 

Amb ells, ja són 265 els residents que han completat la seua especialització en el Departament de Salut de la Ribera des de la seua acreditació, per part del Ministeri de Sanitat, com a centre docent per a impartir la Formació Sanitària Especialitzada.

En este sentit, cal destacar que 9 de cada 10 residents tornarien a triar l’Hospital d’Alzira per a dur a terme la seua especialització, segons l’última enquesta de satisfacció realitzada, que llança una satisfacció global de 8,3 sobre 10, i en la qual s’han valorat especialment aspectes com el suport i la implicació del tutor, el pla formatiu per especialitat, l’assistència a congressos o jornades, i la supervisió en les guàrdies.

Durant l’acte de comiat dels nous especialistes, la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Dra. Liliana Fuster, ha volgut donar-los l’enhorabona i els ha desitjat “un futur professional exitós i gratificant, amb el pacient com a eix del sistema, al servei del qual heu de posar el coneixement i l’experiència adquirida, així com la formació humana que heu rebut durant la vostra residència”.

Deixa el teu comentari