2019 08 02 L’equip de futbol d’Alzira, el Nítida, es prepara per a la pròxima temporada.

El conjunt ja ha confirmat una desena d’efectius.

El Nítida Alzira Futbol Sala està treballant per a preparar la seua plantilla de cara la pròxima temporada en Segona Divisió. En les últimes setmanes, la direcció tècnica de l’equip ha estat treballant sense descans per tal de confeccionar la seua plantilla, de la qual ja s’hi han confirmat una desena d’efectius, quatre fitxatges i sis renovacions.

Gonzalo Castejón i Nacho García van inaugurar dues de les novetats d’aquesta nova temporada, dos joves talents valencians que lluiran l’escut del Nítida Alzira la pròxima temporada en la Lliga Nacional de Futbol Sala.

L’episodi de les incorporacions el va seguir Alberto Porcar ‘. L’últim a veure la llum ha sigut Gabri Pastor, jugador de 35 anys que arriba per a aportar un plus d’experiència al seu nou equip.

El projecte del Nítida Alzira Futbol Sala té un accentuat caràcter continuista, per la qual cosa les renovacions estan tenint l’hegemonia d’aquest mercat estival. Fins hui, el club ha confirmat la renovació de Carlos Carreras, Josep Navarro i Marcos Martínez, i dels alzirenys Xavi López, Álvaro Rodrigo i Jose Carlos Iñigo; un total de sis rostres que continuaran lluint l’escut del Nítida Alzira FS.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.