25 d’octubre: Dia del Comerç Local, Alzira

A més de Corbera, Alzira també ha rebut este matí la Directora General de Comerç de la GVA Economia Sostenible , Rosana Seguí, en el llançament del 25 d’octubre: Dia del Comerç Local, una nova data commemorativa que pretén reconéixer el paper dels comerços i botigues dels pobles.

La Directora General ha pogut conéixer en una reunió de treball amb la cap del Servei, Carmen Herrero, i l’alcalde Diego Gómez, les polítiques comercials posades en marxa a Alzira, i que s’han intensificat durant la pandèmia per donar suport als comerços: els bons de comerç, la premiada plataforma de venda en línia Alziracomercio.com, i la campanya «Alzira:12 mesos 12 empreses».

La celebració també ha inclòs una visita a comerços d’Alzira. La comitiva ha partit des de la seu d’Idea i han anant accedint a diverses botigues. Al recorregut s’han sumat els representants del Consell Assessor de Comerç, Juan Motilla, president de la Unió Gremial de València, i el president de l’Associació Empresarial d’Alzira , Raül Tudela, qui ha agraït la presència de la representant del Consell en este dia «representatiu».

Els participants han acabat la jornada amb la visita a l’Escola de cuina d’Idea, al Respirall, perquè la Directora puga vore també el seu funcionament i on l’alumnat que es prepara multiplica les seues oportunitats de contractació en l’àmbit de l’hostaleria.

Deixa el teu comentari