3 punts per al Castellonense femení davant l’Atlètic Sedaví

El partit de futbol femení disputat pel Castellonense i l’Atlètic Sedaví acabà amb un 2 a 1 a favor de l’equip de la Ribera.

S’encetava la lliga de primera de futbol femení, partit que jugava al municipal d’esports de Castelló, entre el castellonense i l’Atlètic de Sedaví.

En la primera part va estar molt igualada pels dos conjunts, que a més tingueren ocasions tant un com l’altre de despuntar.

Però la seua afició tingueren que esperar fins el minut 44 que el conjunt local, el castellonense faria una bona jugada i posava l’1 a 0 amb eixe resultat se n’anirien els dos equips al descans.

En tornar el castellonense va eixir a mantenir el gol, i en alguna ocasió poder aconseguir el segon gol perquè els donara la tranquil·litat i això és el que va fer el conjunt de la Ribera davant del de l’Horta.

Al minut 59 en una gran jugada Laura posava el 2-0 a favor del castellonense i quan ja s’anava a sentenciar l’encontre al minut 82 Estela de l’Atlètic Sedaví acurtava distancies i posava el 2 a 1 al marcador fent patir uns 7 minuts al conjunt local fins que arribaren a la fi del partit.

En el moment que l’àrbit va xiular, l’alegria en el Castellonense es va fer saber i en este primer partit de lliga els 3 punts es queden a casa.