40 municipis es posen ‘Mans al riu’

Aquest cap de setmana hi ha prevista una convocatòria, l’altra serà al juny.

La campanya ‘Mans al riu’ de Limne aconsegueix un nou record de participació amb un total de 40 pobles; entre els quals s’hi troba Alzira, Cullera, l’Alcúdia, L’Eliana, Manises, Paters, Sueca o Torrent. A la darrera edició de la jornada van participar 22 municipis i 620 voluntaris que van retirar 8 tones de residus dels trams de riu en què es va actuar.

Aquest cap de setmana, 21 i 22 d’abril, és dura a terme una nova neteja de rius. Alguns municipis realitzaran l’activitat a la convocatòria de juny.

Des de Limne assenyalen que la campanya mans al riu vol fer visible com molts trams de riu es fan servir com abocadors il·legals.

En cada edició es retiren multitud de residus, com ara matalàs, neveres, televisors, sofàs, bombones de butà o pneumàtics, entre molts altres.

Com expliquen des de la fundació, l’activitat, oberta a la participació de tota la ciutadania, té un marcat caràcter lúdic i didàctic, ja que, a més de pretendre millorar els espais fluvials en què s’actue, es farà incís en els mitjans que existeixen per gestionar els residus.

Deixa el teu comentari