POPULARS DE CARLET,ORTEGA MENTIX DELIBERADAMENT AL SEU FACEBOOK

logoPPCarletL’actual alcaldessa de Carlet, Mª Josep Ortega, afirma al seu perfil de Facebook que el saldo de l’Ajuntament de Carlet a la Secció de Crèdit de COOP CARLET era el mateix al 2015 que l’any anterior, quan la realitat és que era 900.000€ superior.

En l’esmorzar de festes celebrat a la Cooperativa Agrícola Sant Bernat, a l’Ajuntament de CARLET li tocaren tres dels vint-i-cinc viatges que es sortejaven. Estos viatges es sortegen d’acord amb el saldo de tots els clients de la secció de crèdit, es á dir, a major saldo d’un client, major és la possibilitat d’obtindre un viatge.

L’alcaldessa, la mateixa vesprada, publica al seu Facebook tal mentida com a que els viatges que li han tocat al sorteig de la COOP CARLET, ha sigut simplement “sort” i no perquè hi haja més saldo als comptes de l’Ajuntament en esta secció de crèdit. Consultades les fonts de Tresoreria del Consistori, en data 1 de setembre de 2014 en el compte corrent de l’Ajuntament a la Secció de Crèdit de la COOP, hi havien 43.467,80€, mentre que a data 1 de setembre de 2015, el compte corrent era de 950.455,71€.

El Grup Popular de Carlet simplement vol informar als ciutadans com s’utilitza la demagògia per a tindre al poble enganyat respecte a la situació econòmica que l’anterior equip de govern ha deixat als carletins, es a dir, les arques municipals plenes amb un superàvit de més de 6 milions d’euros i 0 euros de deute. Una vegada més, es demostra que la Sra. Ortega mentix al afirmar que el PP Carlet no ha deixat diners al Consistori carletí.

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.