66 litres/m2 en un hora i 128 en el total sembren el caos a Xàtiva

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat què les fortes pluges caigudes a la Comunitat Valenciana han deixat esta nit 102.4 l/m2 a la localitat valenciana de Xàtiva, dels quals, 66.6 van caure en una hora i 40.8 en només 30 minuts.

Segons els registres de l’Associació Valenciana de Meteorologia les precipitacions van arribar a acumular 128.2 l/m² a Xàtiva (estació de l’IES Josep Ribera); i 127 l/m² a Alzira (la Casella).

El Consorci Provincial Bombers de València ha tingut que mobilitzar diversos equips durant la nit per vehicles atrapats per l’aigua en la capital de la Costera.

També ha plogut amb intensitat molt forta, localment torrencial, en altres localitats de la Ribera, la Costera i la Safor, especialment, en la zona de la Valldigna.

Cal afegir que el Centre de Comunicacions i Control del Consorci Provincial de Bombers de València ha rebut 935 sol·licituds de serveis derivats de les pluges, de les que un important percentatge s’ha traduït en intervencions per emergències.

Deixa el teu comentari