66 xiquets i xiquetes de Picassent disfruten de l’Escola de Nadal

Joves picassentins i picassentines participen en estes vacances de Nadal d’una escola lúdica i educativa que ajuda als pares i mares a conciliar la vida familiar amb la laboral. Una iniciativa de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Picassent que s’ha portat a terme al CEIP Mare de Déu de Vallivana, des del passat 26 de desembre i fins al 5 de gener. Els 66 alumnes d’esta escola incrementen la xifra respecte l’any passat i demostren la necessitat d’estes iniciatives municipals.

Durant estes dues setmanes, els xiquets I xiquetes, entre 3 i 10 anys, han participat en diferents jocs, tallers i activitats educatives organitzades per l’equip de monitors i monitores encarregats d’este projecte. Entre elles es poden destacar la visita dels pages reials al centre, les manualitats de temàtica nadalenca que omplin les instal·lacions del col·legi i la visita al betlem municipal, situat a la plaça de l’Ajuntament, on l’alumnat podrà deixar a la bústia les seues cartes per als Reis.

L’alcaldessa, Conxa Garcia, i el regidor de l’àrea de Benestar Social, Carles Silla, han visitat hui l’alumnat participant, on han pogut vore com de bé treballa l’equip professional, a més de gaudir de la projecció d’un videoclip protagonitzat pel mateix alumnat i realitzat amb el llenguatge de signes. “És molt important per a les famílies que existisquen estes propostes per part de l’Ajuntament, que els ajuda a compaginar el seu treball amb l’entreteniment dels seus fills i filles” han manifestat l’alcaldessa i el regidor, a més de senyalar que el consistori “ha fet l’esforç perquè cap família que va sol·licitar este servei es quedara fora al període de matriculació”.

Deixa el teu comentari