Estudiants alemanys visiten l’Ajuntament de Carlet

Visita estudiants alemanysCarlet (19-02-2016).- Un grup d’alumnes del col·legi alemany Ida Ehre Schule d’Hamburg conviuen durant una setmana amb els alumnes de 3r i 4t d’ESO del col·legi La Devesa. El grup d’estudiants alemany ha visitat este matí l’Ajuntament de Carlet, on han sigut rebuts pel primer tinent d’alcalde, Agustí Royo, que els ha ensenyat les instal·lacions municipals i els ha explicat el funcionament del Consistori. També els ha acompanyat la segona tinent d’alcalde, Lola Navarro, i el regidor de Serveis Municipals, Ramon Boronat. L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, també ha tingut l’oportunitat de saludar-los.

Es tracta d’un programa d’intercanvi que es realitza entre ambdós centres de forma biennal. En el pròxim mes d’abril seran els alumnes de La Devesa els que visitaran Hamburg i s’hostatjaran a les llars de les famílies alemanyes.

Els estudiants alemanys estan acollits en famílies d’alumnes de La Devesa, amb els quals compartiran experiències inoblidables. Este intercanvi no sols se centra en l’aprenentatge de la llengua, sinó també a compartir cultura, costums i gastronomia.

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.