Carcaixent disposarà de panells de lliure expressió per ús dels veïns i col·lectius

Els veïns seran els encarregats de triar quina serà la ubicació dels futurs panells

DSC_0700 (2)El dimecres es va aprovar al ple per unanimitat la instal·lació de panells de lliure expressió en diferents punts de la localitat per a que puguen fer ús d’ells qualsevol col·lectiu o ciutadà de Carcaixent. La proposta, presentada pel grup municipal Reinciem, a més de la instal·lació de panells incloïa l’inici del procediment de participació ciutadana per debatre en quins espais es podrien posar així com establir un xicotet reglament per a l’ús dels panells.

Ivan Martí, regidor de Serveis Municipals, va explicar que al contracte signat per l’anterior Equip de Govern amb l’empresa encarregada de gestionar els elements de senyalització urbana es contemplava la instal·lació de panells de lliure expressió. No obstant açò, en el seu moment es va acordar que no s’instal·laren. Per este motiu, Reinciem va retirar este punt de la proposta i va mantenir els altres dos.

En estos moments, com va informar Ivan Martí, s’està negociant amb l’empresa el nombre de panells a instal·lar. En el moment que es tinga clar este punt, s’obrirà el procediment per escollir la millor ubicació.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.