7 dels 28 agents del cos de la Policia Local d’Almussafes són dónes

La xifra més alta de les dues riberes en relació al nombre total de policies.

La presència femenina de la Policia Local d’Almussafes continua augmentant. En l’actualitat formen part del cos set dones d’un total de 28 agents, la qual cosa suposa un 25% del total, sent la població de les dues comarques de la Ribera amb més dones en relació al nombre total de policies.

Així, la Policia Local d’Almussafes és el cos policial de les comarques de la Ribera amb més dones en plantilla en relació al nombre total d’agents.

En l’actualitat, 7 de les 28 persones que conformen la plantilla del departament municipal de Seguretat Ciutadana són dones, la qual cosa representa el 25% del total. En els anys vuitanta es van incorporar la primera dona i fins a 2006 no ho va fer la segona.

La igualtat entre homes i dones està arribant a poc a poc a tots els àmbits d’Almussafes. L’Ajuntament de la localitat ha posat en marxa en els últims tres anys diverses iniciatives amb l’objectiu de contribuir a eradicar les desigualtats per raó de sexe que encara es pateix en la societat.

En aquest sentit, l’executiu municipal ha impulsat, entre altres projectes, el I Pla Municipal d’Igualtat entre Homes i Dones d’Almussafes, un document confeccionat a través d’un procés de participació ciutadana i que des de la seua aprovació en el mes de febrer d’enguany guia les accions empreses des del consistori municipal per a seguir avançant cap a una igualtat real i efectiva.

Deixa el teu comentari