Josep Contell pren possessió del seu càrrec com a nou regidor de l’Ajuntament d’Almussafes

El polític entra a formar part del ple municipal en substitució de Gisela Giménez, que va renunciar a la seua acta el passat 3 de novembre 

Aquesta és la tercera legislatura en la qual Contell participa com a representant del Grup Compromís

Almussafes, a 25 de novembre de 2016. El psicòleg Josep Contell ha pres possessió de la seua acta com a regidor de l’Ajuntament d’Almussafes en el ple de la corporació municipal de la localitat celebrat aquest divendres 25 de novembre. Contell substitueix a Gisela Giménez, qui va renunciar al seu lloc el passat 3 de novembre després d’any i mitjà com a representant del Grup Compromís. Es tracta de la tercera vegada que el polític accedeix a aquest lloc.

josepcontell_juramentcarrec-1L’almussafeny Josep Contell ha pres possessió de la seua acta com a nou regidor de l’Ajuntament de la localitat en el ple extraordinari de la corporació municipal celebrat hui divendres 25 de novembre a les 14 hores en la casa de la vila. És la tercera vegada que Contell participa com a representant del Grup Compromís en el consistori municipal, en les tres ocasions com a substitut de companys de la seua formació.

En la seua primera etapa com a edil, que es correspon amb la legislatura 2007-2011, va assumir les delegacions d’Educació, Serveis Socials i Medi ambient, mentre que en la segona, a la qual es va incorporar en 2014, fou  el responsable de les àrees de Cultura, Festes i Tercera Edat. Ara, tal com ha assenyalat en la seua intervenció de hui, reprén aquesta faceta “amb la il·lusió de fer un bon paper com a regidor de l’oposició”.

El polític, psicòleg de professió, substitueix d’aquesta forma a la seua companya de Compromís Gisela Giménez, qui va renunciar a la seua acta com a regidora el passat dijous 3 de novembre durant l’últim ple celebrat en el consistori.

La decisió, tal com va assenyalar durant el seu discurs d’acomiadament, venia determinada per qüestions personals. Giménez va qualificar la seua experiència “de curta però intensa” i va incidir en les dificultats a les quals s’enfronten les dones que es dediquen a l’àmbit polític i que alhora exerceixen una professió i són mares.

 

Deixa el teu comentari