Alberic inicia una intensa agenda fins a arribar a la cavalcada dels Reis Mags

reis-orientAlberic, 15 de desembre de 2016. Alberic s’introdueix en tres setmanes d’actes en les quals pràcticament tots els dies estan programades activitats per a tots els públics, amb el zenit en el Nadal i la cavalcada dels Reis Mags. Bona part dels actes estan dirigits als xiquets, amb actuacions de teatre, cinema o oci divers. Demà divendres 16 a les 19.30 hores s’inaugura l’exposició de dibuix i pintura d’Álvaro Díaz. En l’Antic Ajuntament es podrà admirar l’obra en tècniques mixtes de l’artista alberiqueny fins al 3 de gener.

En la inauguració d’avui participaran membres de l’equip de govern i respon a la crida del consistori per a omplir d’art i cultura l’Antic Ajuntament. Per la seua banda, el dissabte 17 a les 17 hores i en el Teatre Liceu, el grup Cosquillas farà un “Cantajuegos” per a gaubança i diversió dels més xicotets. Part de la recaptació anirà a la protectora d’animals “Huellas”, amb l’objectiu d’ajudar a un col•lectiu que rep nous exemplars amb cada període de festa, quan s’intensifiquen els abandons. Les entrades en prevenda estan esgotades i queden només les que es puguen adquirir en taquilla el mateix dia de l’actuació. Per la seua banda, el diumenge 18 a les 18 hores en el Teatre Liceu es projectarà, per al públic familiar, una entranyable pel•lícula de Walt Disney: “Tiana y el sapo”.

L’ajuntament alberiqueny, a més, ha programat una infinitat d’actes per al Nadal. El diumenge també serà el concert de nadal de la Banda Jove, que se celebrarà en el Teatre Liceu. El 22 s’ha reservat per a homenatjar als més majors de la localitat i l’endemà hi hauran audicions de l’escola de música en el Teatre Liceu a partir de les 18 hores. El 24 serà la Volta a Peu Nadalenca des de les 17 hores. El Concert Extraordinari de Nadal, a càrrec de la Banda Simfònica Unió Musical, serà el dia 26 a partir de les 19 hores, mentre els patges dels Reis Mags repartiran regals als xiquets el dimecres 4 de gener en la Plaça Constitució, en la prèvia de la cavalcada que se celebrarà l’endemà a partir de les 17 hores.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.