L’Ajuntament de Sueca completa el pagament del programa Xarxa

llibres_xarxaSueca, 15/12/2016.L’Ajuntament de Sueca ha completat la tramitació del programa Xarxa Llibres 2016. En els pròxims dies, un total de 1.514 beneficiaris rebran la quantia corresponent a la segona part de les ajudes concedides en concepte del nou programa. Les ajudes han estat destinades als alumnes empadronats en Sueca d’Educació Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica de tots els col·legis públics i concertats del municipi i també als alumnes del Centre Públic d’Educació Especial Miquel Burguera.

En esta segona fase, en total, s’han destinat 132.153,39 euros a les ajudes concedides a l’alumnat de Sueca, una quantia que correspon a la inversió conjunta de l’Ajuntament de Sueca, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana i que resulta menor que l’abonada en la primera fase atés que no totes les famílies han participat en el banc de llibres, condició imprescindible per rebre la segona part de les ajudes. Del total de la quantia concedida s’ha abonat un màxim de 100 euros a cadascun dels alumnes que han sol·licitat l’ajuda, el mateix import al que optaven en la primera fase. La part que aporta cada ens, en este cas, ascendeix fins als 44.051,13 €.

En total, comptant les dos fases, la inversió conjunta de les tres institucions en el desenvolupament del programa a Sueca ha estat de 327.323,45 euros, això suposa, per tant, que cadascuna ha participat amb una quantia de vora 109.100 euros.

L’objecte de la iniciativa, promoguda per la Generalitat Valenciana i amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de València, és aconseguir la creació de bancs de llibres per garantir la gratuïtat dels llibres de text i altre material curricular en els pròxims cursos.

Des de l’Ajuntament, el regidor d’Educació, Vicent Baldoví, vol fer palés el seu agraïment per l’esforç que han fet totes les parts implicades, des de les famílies, les AMPES, els equips docents i el personal tècnic de l’Ajuntament de Sueca per portar endavant un programa social com este.

 

 

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.