Cavalcada de Reis

15873133_1318285354884133_8973586065501087731_nEls Reis d’Orient arribaran a Algemesí en el matí del 5 de gener per a visitar el centre de dia de malalts d’alzheimer i la residència Sant Vicent. La primera visita serà a les 11.30 hores al centre de dia. La cavalcada de Reyes començarà a les 19 hores des del carrer Arbres, Germanies, Muntanya i la fi de festa en la plaça Major.

Enguany participen en la cavalcada la Banda Santíssim Ecce Homo, Berca Grups de Danses, La Colla d’Algemesí, les falleres majors de la ciutat i la seua cort d’honor, les falleres majors de totes les falles, la Banda Al Peu de la Creu, el Conservatori de Dansa, Batucada Trabukatu, l’Escola Municipal de Tabal i Dolçaina, la Banda de la Confraria de la Soledad, un grup d’animació pokemon, la Societat Musical d’Algemesí i el grup Sagitari.

A aquesta cavalcada i la que es duu a terme tots els anys en el barri del Carrascalet se suma enguany una altra cavalcada en el barri del Raval. Des de l’ajuntament s’han repartit prop de 5.000 cartes de reis per als escolars de la ciutat.

Una de les novetats per a aquestes festes vindrà després de la nit de reis. Des de la regidoria de Joventut s’ha organitzat un Mercat Juràsic de Reis que ocuparà la plaça Major els dies 6, 7 i 8 de gener amb un mercat medieval de temàtica juràssica, amb diversos espectacles, malabars, artesania i alimentació.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.