El Centre Cultural d’Almussafes augmenta un 46% el nombre d’entrades venudes en 2016

Amb la projecció de pel·lícules de major actualitat i el canvi d’horari, en un any s’ha passat de 8.778 a 12.824 espectadors

El servei de venda d’entrades a través d’Internet s’ha doblat respecte a 2015 i ja suposa el 6,91% del total de localitats subministrades

 Almussafes, a 26 de gener de 2017. El saló d’actes del Centre Cultural d’Almussafes ha experimentat durant el 2016 un augment en l’afluència d’espectadors als espectacles organitzats per l’Ajuntament. Concretament, el nombre d’entrades venudes s’ha incrementat un 46,09%. A més, s’ha doblat el nombre de localitats adquirides a través del servei de www.reservaentradas.com, en passar de 337 a 886. El canvi d’horaris i la programació de pel·lícules d’èxit i encara en cartellera han permès aquestes millores que des de la Regidoria de Cultura qualifiquen de “molt satisfactòries”.

Els canvis realitzats pels Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes en els espectacles organitzats directament pel consistori ja estan donant els seus fruits. En 2016 es va aconseguir la xifra de 12.824 espectadors totals, la qual cosa suposen 4.046 espectadors més que els registrats en el 2015 (+46,09%), any en la qual ja es va aconseguir un augment de 3.567 espectadors respecte a l’exercici anterior. Aquestes millores van possibilitar, consegüentment, l’increment de la recaptació, que l’any passat es va situar en els 27.109 euros, 4.487 euros més que en 2015 i 16.629 euros més que en 2014.

Les principals modificacions dutes a terme pel departament han consistit en la reducció del marge de temps entre l’estrena oficial de les pel·lícules i la seua projecció en el saló d’actes del centre cultural i el canvi d’horari d’alguns espectacles, atès que les representacions teatrals s’han traslladat als dissabtes a la vesprada i les pel·lícules per a adults han passat a oferir-se habitualment els diumenges després de la sessió de cinema familiar. A més, en els últims mesos s’ha incorporat també una sessió els dissabtes a la vesprada reservada al públic juvenil.

Recentment, s’han projectat diverses pel·lícules que han obtingut el ple total. Moltes d’elles, com “Un monstro viene a verme”, “Villaviciosa de al lado” o “Vaiana”, que venien avalades per la crítica i precedides d’una important revolada mediàtica, han contribuït a l’augment de l’afluència de públic. En la mateixa línia, el passat dissabte 21 de gener es va penjar el cartell de no hi ha entrades per a la representació de l’obra teatral “El sopar dels idiotes”, protagonitzada pels reconeguts actors valencians Josep Manel Casany, Ferran Gadea, Alfred Picó i Cristina García.

“Revitalitzar l’oferta i reestructurar els horaris eren els nostres grans reptes a nivell cultural quan vam arribar a l’equip de govern i a la vista dels resultats no sembla que anem per mal camí”, explica l’edil delegada de l’àrea, Teresa Iborra. “En el nostre primer any complet al capdavant del consistori hem aconseguit superar, i amb escreix, les xifres aconseguides en els exercicis anteriors, la qual cosa ens anima a seguir innovant per a respondre a les necessitats i inquietuds dels veïns en aquest àmbit”, assegura.

Entrades per Internet

Les xifres del servei de venda de localitats per als diferents espectacles organitzats pel consistori a través d’Internet, disponible en www.reservaentradas.com, s’han doblat respecte al 2015. Així, actualment representa el 6,91% de la recaptació total amb 886 entrades despatxades, mentre que en 2015 el percentatge d’assistents que van optar pel sistema telemàtic per a l’adquisició d’entrades va ser del 3,84%.

En el mes de març passat, la Regidoria de Cultura va incorporar al citat servei un escàner d’entrades a través d’un dispositiu mòbil APK que valida les entrades adquirides via Internet amb l’objectiu de reduir el temps d’espera per a accedir al recinte i millorar d’aquesta forma l’atenció brindada pel personal responsable. En aquest sentit, per a augmentar l’eficiència i eficàcia del servei de venda d’entrades, també es va inaugurar una doble taquilla de venda presencial en recepció, que ha tingut un bon acolliment entre la ciutadania.

“El que busquem és facilitar al màxim l’experiència cultural, oferint-los als veïns espectacles de qualitat, a uns preus baixos i en uns horaris compatibles amb les seues obligacions professionals i familiars i en aqueixa línia continuarem treballant en el futur”, conclou.

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.