La Mitja Marató – Ciutat de Sueca celebra la seua primera dècada de vida

La capital riberenca disfruta d’un cap de setmana esportiu amb la I Mini Marató i la X Mitja Marató

Sueca, 30/01/2017.Sueca ha viscut este cap de setmana una de les cites esportives més importants de l’any, la Mitja Marató-Ciutat de Sueca, que enguany celebrava la seua X edició. La prova, que ha anat guanyant adeptes any rere any, és una de les imprescindibles per a aquells que preparen pròximes proves de major distància.

La cursa va arrancar puntual, a les 10:00 h., des del Passeig de l’Estació i va discórrer, com en l’anterior edició, per un circuit semi urbà. Vora 250 corredors es van atrevir amb el repte de completar els 21.097 metres del recorregut, entre ells, també ho feren alguns membres d’Avapace, l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral, que treballa per fomentar la integració de les persones amb paràlisi cerebral a través de l’esport.

En esta edició el més ràpid en creuar la línia de meta ha sigut el suecà, Mohamed Hound, del Club d’Atletisme Corriols de Sueca, el club de més nombrós en participar este diumenge a la Mitja Marató; el segon classificat va ser Jordi Pascual, del Club d’Atletisme de l’Alcúdia i el tercer, Carlos Aláñiz, del Club d’Atletisme Crespo Cronorunners.

En dones, la més ràpida va estar la suecana Paula Campillo, del Club d’Atletisme Corriols de Sueca; la segona classificada Emily Desprez, independent i la tercera classificada, Liz Karina Fernández, del Club d’Atletisme Torrent Corre.

En la categoria local masculina el primer classificat fou Josep Forquet, el segon Manolo Caplliure i el tercer Roberto Forquet, els tres del Club local Cobarde’s Team. Per la seua banda, les guanyadores locals femenines han sigut, en el lloc de primera classificada, Maribel García, del Motorbikes – vrp Electric – Club Triatló Sueca; la segona classificada, Paula Nieves i la tercera, Carmen Carrasquer.

La prova ha estat una de les curses menys concorregudes dels últims anys degut a la incertesa de les previsions meteorològiques per al passat cap de setmana i també a les inclemències meteorològiques que hem patit en les últimes setmanes i que han impedit als participants complir amb els seus entrenaments.

I Mini Marató

Dissabte, en la jornada prèvia a la X Mitja Marató – Ciutat de Sueca, va ser el torn dels més menuts. Per celebrar el 10 aniversari de la cursa, l’organització va convidar també a la xicalla a córrer un circuit adaptat segons l’edat i la categoria, al mateix Passeig de l’Estació de Sueca. Centenars d’escolars no es van voler perdre la primera edició d’esta cursa que va culminar amb una bona tassa de xocolate per recuperar l’energia.
La prova se suma al nou Circuit de Curses Infantils de Sueca. La primera edició del circuit que s’està desenvolupant en l’actual curs està tenint una molt bona acollida entre els infants.

A més de la primera Mini Marató, pel moment les proves que comprén el circuit, que queda subjecte a modificacions i obert a qualsevol altra proposta són: la Carrera de Lluís Vives, que organitza el Col•legi amb el mateix nom; la Cursa de la Fira, del Club Atletisme Corriols; el Catacross, que promou Les Escoles Jardí de l’Ateneu de Sueca; la cursa Nadalenca, de la Penya Poc a Poc i el Meeting d’Atletisme, que s’organitza des del Club Atletisme Sueca, totes amb la col•laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.