Sueca ja coneix als guanyadors del concurs de cartells de Falles i Setmana Santa 2017

Els cartells guanyadors s’anomenen “Vestida de fallera” i “Solo luz”

vestida de fallera signatSueca, 08/02/2017.Sueca ja coneix els treballs guanyadors del Concurs de Cartells de Falles i Setmana Santa 2017 que organitza l’Ajuntament de Sueca a través de la Regidoria de Festes. El Saló de Plens de l’Ajuntament de Sueca ha acollit este dimecres la deliberació del jurat que ha valorat un a un tots els treballs presentats en esta convocatòria.

En total s’han presentat 21 propostes, 10 treballs al concurs del cartell anunciador de les Falles i 11 pel que fa al concurs de Setmana Santa. En esta edició l’organització ha rebut propostes des de  localitats veïnes com ara Algemesí o Cullera, d’altres no tan pròximes com Borriana i Oliva i fins i tot de més lluny, com ara Cadis, el que significa què es tracta d’un concurs reconegut nacionalment.

Els guanyadors han estat, en el concurs de Falles, el cartell “Vestida de fallera” de Paco Ibiza, natural d’Oliva, un disseny digital; mentre que en el de Setmana Santa, el cartell guanyador ha sigut “Solo luz” de Jaime Raposo, de Sanlúcar de Barrameda (Cadis) en este cas, es tracta d’una composició fotogràfica.

En esta convocatòria també han estat triats com a finalistes en el Concurs del Cartell de Falles, el treball de Carmen Sarrión , de Sueca, amb el lema “La nostra terra”, el de Juan Diego Ingelmo, de Borriana amb el lema “Festa i Flama” i Amparo Castellote, de Cullera, amb el cartell “Siempre”.

Cartell guanyador Jaime Raposo Chavero - Sólo Luz-1Quan a la imatge de la Setmana Santa, les obres que han resultat finalistes, han sigut la Juan Diego Ingelmo, de Borriana, amb el lema “Passió”, Vicent Granell, d’ Algemesí, amb el títol “Gavina” i  l’últim finalista, també, ha sigut el guanyador d’este concurs el gadità, Jaime Raposo de Sanlúcar de Barrameda, Cadis, amb el lema “Pasión 2D”.

Els membres del jurat encarregats de decidir els treballs guanyadors entre els 21 cartells presentats han esta enguany: Pau Roselló, regidor de Festes; Xavier Masó, regidor de Turisme, Manoli Egea, regidora de l’oposició; Manuel Baixauli, Director de l’Escola d’Art Municipal Escultor Beltrán; Fernando Viñoles, expert en arts gràfiques i Cristina Badal, professional en comunicació i publicitat.  A més també han participat del veredicte el president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis, que ha donat el seu vot en el concurs del cartell anunciador de les Falles i el president de la Junta Major de Confraries, Pedro Juan Martínez, que ha tingut vot  en el concurs del cartell de la Setmana Santa.

Pau Roselló, regidor de Festes, ha estat l’encarregat de cridar als guanyadors dels cartells anunciadors.

Deixa el teu comentari