Un arbre evita que un cotxe caiga al buit en el Castell de Cullera

El vehicle, amb dos ocupants, es precipita per un barranc i només la presència del pi frena el descens

CULLERA. 21-02-17. La tragèdia es va mastegar en el Castell de Cullera la passada nit. Un cotxe amb dos ocupants es va precipitar pel barranc de la zona de l’aparcament quan el vehicle circulava en sentit cap a la població.

Afortunadament, la presència d’un pi just en el punt pel qual va caure l’automòbil va evitar que este seguira la seua trajectòria descendent, la qual cosa va salvar la vida de les dues xiques que anaven a bord de l’Opel Zafira.

Ambdues pogueren eixir pel seu peu, segons han informat fonts de la Policia Local, que va intervindre després de rebre un avís del 112. Pel que sembla, cap presentava lesions d’importància i açò malgrat l’aparatós de l’accident.

El cotxe va acabar encaixat entre el mur de la carretera i el tronc de l’arbre en posició vertical. La zona compta amb vorera i tanca de protecció, que fou arrencada per l’impacte. En  eixos moments, les 23 hores, ja no hi havia vianants per la zona.

Fallada humana

Pel que sembla, els fets es van deure a una fallada humana. La conductora del vehicle es va posar nerviosa i va perdre el control del vehicle, caent pel fossat i xocant amb l’arbre que va evitar un mal major.

Ambdues accidentades van ser ateses per ferides lleus per una ambulància SVB i traslladades a l’Hospital de la Ribera. La conductora, de 20 anys, es trobava amb la seua acompanyant en el Castell i altres tres persones, que en eixos moments no estaven en el vehicle.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.