Cullera espera un 80 % d’ocupació durant les Falles

El bon temps i la celebració de Sant Josep en cap de setmana animen les reserves en la localitat costera

CULLERA. 14-03-17. El sector turístic de Cullera espera uns bons resultats estes Falles. Les previsions són moderadament positives i es calcula que l’ocupació podria arribar al 80 % en els allotjaments de la ciutat, segons ha informat hui la regidoria de Turisme que gestiona Javier Cantos.

El bon temps i el fet que els dies forts de les celebracions caiga en cap de setmana, juntament amb la declaració del dia 17 com a festiu a molts sectors, fan preveure una alta afluència de visitants al municipi.

Tot i que inicialment les males previsions meteorològiques feien témer una setmana més fluixa, el canvi d’oratge ha disparat les expectatives del sector i està animant les reserves en hotels  i apartaments a última hora.

«Si fa bon temps, tenim l’afluència més que garantida», apunta Cantos. El reponsable de la política turística municipal ha indicat que les Falles seran el tret d’eixida de la temporada del 2017.

No obstant açò, ha subratllat que durant les últimes setmanes la presència de turistes ja s’ha deixat notar, especialment gràcies al turisme internacional de caravanes, que un any més ha triat Cullera com una de les seues destinacions favorites de la costa valenciana.

«És un factor més que positiu perquè este perfil sol tindre un poder adquisitiu alt i es deixa molts diners als comerços de Cullera», valora Cantos.

Restaurants plens

En l’hostaleria també s’espera que durant el cap de setmana els locals es plenen. El president de l’associació local d’empresaris d’hostaleria, Juan Femenía, ha vaticinat que si el temps finalment acompanya «l’èxit estarà més que assegurat».

En l’Oficina de Turisme ja han notat l’increment de les visites. Cullera no sols oferirà el millor ambient faller, sinó que posa a disposició dels seus visitants una completa oferta gastronòmica, paisatgística, cultural i d’oci que sorprén als qui encara no coneixen el municipi i fins i tot aquells que ja són habituals però encara tenen molt a descobrir.

El sector turístic disfruta de bona salut en estes dues últimes temporades després dels anys de recessió en els quals es va vore notablement afectat per la baixa del consum. «La gent ara ix més, gasta més i no s’ho pensa tant com fa un parell d’anys», recalca Cantos. «D’això està beneficiant-se la nostra economia perquè ajuda a millorar els números de les empreses i fomenta la contractació», conclou.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.