La residència La Vila d’Almussafes rep la visita de les comissions falleres de la localitat

Les falleres majors intercanvien insígnies amb els representants triats pels usuaris del centre geriàtric

La infraestructura organitza durant el mes de març nombrosos actes per a celebrar les festes josefines

Almussafes, a 15 de març de 2017. Els màxims representants de les tres comissions falleres d’Almussafes van visitar ahir dimarts 14 de març la Residència i Centre de Dia “La Vila” del municipi al costat de l’alcalde, Toni González, i diversos integrants de l’equip de govern. Convertida en una cita consolidada dins del calendari d’actes d’aquestes festes, durant la mateixa van departir amb els interns, van posar junts en diverses fotografies i van compartir un berenar. Es tracta del vuité any consecutiu que es duu a terme la iniciativa, que forma part de l’extens programa d’actes organitzats pels treballadors del centre geriàtric.

Per vuité any consecutiu, les tres comissions falleres d’Almussafes es van donar cita ahir dimarts 14 de març en la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia “La Vila” de la localitat per a participar en la tradicional visita a la infraestructura, en la qual van compartir una vesprada eminentment fallera que va incloure un berenar de germanor i temps per a conversar amb els interns.

En la recepció oficial, que va començar a les 18 hores i es va allargar durant un poc més d’una hora, van participar les falleres majors, els presidents, l’alcalde del municipi, Toni González, i els regidors Andrés López i Paqui Oliver. En el hall de l’edifici van rebre a la comitiva el director del centre, Tomás Martínez, i els triats pels usuaris com a fallera major i president de “La Vila”, Teresa Cabeza Girona i Pascual Sánchez Aguilar.

El recorregut va començar al costat del monument elaborat pels mateixos interns, situat en la mateixa entrada i que enguany està dedicat al Quixot de la Manxa. Després de les corresponents salutacions i d’una fotografia de grup, es van traslladar a l’interior del recinte, on van procedir a l’intercanvi d’insígnies i a gaudir d’un berenar oferit pel centre, en el qual actualment resideixen un total de 49 persones més els 14 usuaris del servei d’estada diürna.

Les falles en “La Vila”
L’agenda fallera organitzada per l’empresa Gesmed, gestora de la residència, no es limita a la citada activitat. Des del passat dimarts 7 de març ja han desenvolupat diverses iniciatives, entre les quals es troben la proclamació i presentació de la fallera major i el president, la decoració de les diferents sales, una vesprada de bingo, la cavalcada de disfresses i la plantà del monument.

A més, cada dia gaudeixen a través de la televisió de la mascletà de la Plaça de l’Ajuntament i, segons el previst, hui dimecres 15 celebraran el tradicional berenar de xocolata amb xurros i l’ofrena de flors a la Santíssima Creu, patrona d’Almussafes. Demà dijous visitaran els monuments de la Primitiva, La Torre i Mig Camí acompanyats pels voluntaris de la UDP i el divendres 17 es realitzarà la cremà del monument. Finalment, el dia de Sant Josep, el diumenge 19, duran a terme un dinar especial en el qual també commemoraran el Dia del Pare.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.