La Policia Local d’Alberic prevé els accidents amb el material pirotècnic

La Policia Local d’Alberic ha protagonitzat en els últims dies diverses xarrades informatives pels diferents centres escolars de la localitat amb la intenció d’oferir als alumnes les nocions bàsiques de la utilització del material pirotècnic, combatent així l’ús irresponsable dels coets en uns dies fallers en els quals és tradició el seu ús. “La nostra intenció ha sigut conscienciar als xiquets però també als pares de la perillositat que té un ús inadequat d’aquests materials i donar a conèixer la normativa que existeix a la Comunitat Valenciana referent a açò”, explica l’edil de Seguretat Ciutadana, David García.

Els agents van informar que és necessari que els joves menors d’edat disposen d’un permís dels seus pares o tutor corresponent per a poder usar el material pirotècnic en la via pública i en funció de la seua edat poden experimentar amb un tipus de coet o un altre. En cas de no anar acompanyats dels progenitors o persona major d’edat responsable, els menors han de portar amb si l’escrit d’autorització damunt perquè els agents policials puguen comprovar-ho.

En les dependències municipals de la Policia es tramitaran aquesta sèrie de permisos durant la present setmana, tant en horari matutí com vespertí. “La responsabilitat de combatre aquests perills és de tots i totes i des de l’administració estem obligats a extremar les exigències per a evitar qualsevol tipus d’accident en un menor”, afig el regidor del rang.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.