La connectarà Villanueva de Castellón i Senyera amb una via per a vianants i ciclistes

• L’àrea de Carreteres i Infraestructures ha iniciat els tràmits per a la licitació d’aquesta obra, amb una previsió pressupostària de 234.517 euros
• El Pla de Mobilitat per a Vies per a Vianants i Ciclistes de la Corporació preveu fomentar l’ús de la bicicleta com a manera de transport alternatiu a l’automòbil

25/març/2017. La Diputació de València obri el terme per a licitar les obres de connexió per a vianants i ciclistes entre Villanueva de Castelló i Senyera en la carretera CV-564. L’àrea de Carreteres “aposta una vegada més per incrementar aquestes unions verdes entre municipis propers, sempre de manera segura”, segons ha assenyalat el diputat, Pablo Seguí.

D’aquesta manera, es dóna començament al termini per a licitar les obres que tenen una previsió pressupostària de 234.517,39 euros i una vegada adjudicada i iniciats els treballs tindrà un termini d’execució de 4 mesos.

Aquesta actuació s’emmarca dins de el ‘Pla de Mobilitat per a Vies per a Vianants i Ciclistes ’ engegat per la Diputació de València amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta com a manera de transport sostenible alternatiu a l’automòbil.

L’objecte de l’obra és la construcció d’una via per a vianants i ciclistes de 4 metres d’amplària, que permetrà unir Villanueva de Castellón amb Senyera, municipis separats per menys d’un quilòmetre. La via discorrerà separada de la carretera CV-564. En aquells punts en els quals la proximitat a la carretera ho faça aconsellable, el projecte ha previst l’execució d’una doble vorada tipus trief per a separar la nova via per a vianants i ciclistes de la carretera i millorar la seguretat dels seus usuaris.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.