La Directora General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana visita Almussafes

Torró Soler participarà el pròxim dilluns 10 d’abril en una trobada per a parlar de les ajudes del Pla Renhata

Se celebrarà a les 19 hores en la Sala de Conferències del Centre Cultural i podran assistir tots els veïns interessats a obtenir més informació

Almussafes, a 28 de març de 2017. L’Ajuntament d’Almussafes ha organitzat per al pròxim dilluns 10 d’abril a les 19 hores una reunió informativa oberta a tota la ciutadania sobre el Pla de Reforma d’Habitatges Renhata, impulsat per la Generalitat Valenciana, a la qual assistirà la directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró Soler. Durant la seua intervenció parlarà de la importància de renovar les instal·lacions per a evitar problemes i millorar la qualitat de vida de les persones i de les qüestions que cal tenir en compte per a sol·licitar les ajudes promogudes en aquest sentit per l’administració autonòmica.

 La Generalitat Valenciana ha posat en marxa recentment el Pla de Reforma d’Habitatges Renhata, amb la qual atorgarà ajudes per a actuacions de millora de les condicions d’habitabilitat de l’interior dels habitatges construïts amb anterioritat a 1996. Les bases per a la concessió d’aquestes subvencions, que poden consultar-se en el portal web de la Generalitat Valenciana, estableixen un període de sol·licituds que ja ha començat i que romandrà obert fins al pròxim 15 de maig.

Per a explicar els detalls d’aquesta iniciativa, resoldre tots els dubtes que puguen haver sorgit i animar als veïns de la localitat a acollir-se a aquesta línia amb la qual l’administració autonòmica busca la millora de l’interior dels habitatges amb més de vint anys d’antiguitat, la directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró Soler, assistirà a Almussafes a una trobada impulsada pel consistori municipal que es durà a terme el pròxim dilluns 10 d’abril a les 19 hores en la sala de conferències del Centre Cultural.

A més de detallar el tipus d’actuacions subvencionables amb el Pla Renhata, els requisits exigits i les quanties a percebre, Soler també exposarà públicament davant els assistents, entre els quals es trobaran diferents integrants de l’equip de govern municipal, el catàleg d’ajudes que la Conselleria d’Habitatge té a la disposició dels ciutadans per a resoldre problemes relacionats amb aquest àmbit. Per aquest motiu, l’alcalde d’Almussafes, Toni González, i el regidor d’Urbanisme, Andrés López, animen als veïns a participar en aquesta trobada en el qual tindran l’oportunitat d’aclarir totes les qüestions sobre el procediment.

Pla Renhata

 Al Pla Renhata, que sorgeix per a regular la concessió de subvencions per a actuacions de millora de les condicions d’habitabilitat de l’interior dels habitatges anteriors a 1996, pot acollir-se qualsevol persona física, propietària, usufructuària o arrendatària d’un habitatge situat a la Comunitat Valenciana. Tal com han informat des de la Generalitat Valenciana, se subvencionaran la reforma d’estàncies humides (cuines i banys), per a adequar-les a les condicions d’habitabilitat. A més, també s’inclouen les actuacions desenvolupades per a adaptar els habitatges a persones amb diversitat funcional.

Els requisits que han de reunir-se és que els habitatges siguen anteriors a 1996, excepte en les obres realitzades per a adaptar els espais a persones amb diversitat funcional, que les intervencions s’inicien entre 1 de gener i el 15 d’octubre del present any i que la sol·licitud de qualificació definitiva es presente abans de l’1 de novembre d’aquest 2017.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.