Benimodo viu un dia de festa valenciana amb Sva-Ters

Benimodo, 6 de juliol de 2017.Dins el festival “A la fresca” que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benimodo que dirigeix Bernat Vanaclocha, dissabte tindrà lloc al Parc de la Diputació i a partir de les 22:30 hores el concert de la banda valenciana Sva-Ters, una de les més populars i longeves del panorama autòcton. El seu estil és una barreja de rock clàssic, ska, jazz, rumba i reggae, entre d’altres, i actualment està format per tretze membres amb la interpretació de lletres amb un gran to d’humor, barrejades amb reivindicacions socials i polítiques. Sva-Ters reapareix en l’escena musical valenciana amb “Simis”, un nou treball, cuit a foc lent al local d’assaig. El grup es va tornar a unir pel plaer de tocar i poc a poc va “anar composant i recuperant les sensacions dels assajos d’abans”.

Han treballat “sense pressió de dates ni estils ni modes a seguir”. I el resultat és un LP que suposa un gran salt qualitatiu en la trajectòria del grup: “Simis” (Mésdemil, 2016). El disc plasma els anys d’experiència com a grup i també com a músics, ja que els seus components han format part individualment de moltes formacions d’estils musicals ben diversos. Cal destacar la influència de Pau Seguí, “Txikuto”, antic bateria del grup, ara màxim implicat en la part de producció musical i arranjaments. “Simis” ha estat enregistrat i mesclat a Atòmic Estudio, per Mark Dasousa, que també ha participat activament en la pre-producció dels temes.Masteritzat per Jorge Pérez a Morgana Music Studio (Riba-roja de Túria).  A “Simis” es pot trobar un poc d’allò que sempre ha caracteritzat als Sva-ters: lletres divertides i compromeses, i un estil musical eclèctic i molt variat, passat pel filtre personal del grup d’Alcàsser. En definitiva, un recull de cançons on el grup intenta plasmar la disconformitat amb tot el que els envolta, que fan que, probablement aquest siga el disc més reivindicatiu i sarcàstic del grup.

Per a la setmana pròxima s’ha reservat a Benimodo l’actuació de María del Patra, que serà al Bar Ara Sí del Carrer Cooperativa. La Coral Polifònica de Benimodo arreplegarà el 21 de juliol el torn, amb el seu concert a partir de les 22 hores. El 22 de juliol serà el concert de tribut a Loquillo en el Bar del Poliesportiu Municipal a partir de les 23 hores, mentre per a la següent setmana, la darrera, s’ha reservat l’actuació de la Societat Unió Musical de Benimodo en el Bar Musical de la Plaça Machi y la de la Big Band de Benimodo En Clau de Jazz en el mateix lloc, en dos concerts que començaran a les 22.30 hores.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.