Els espectacles de Sant Bernat comptaran amb una zona habilitada per a persones amb mobilitat reduïda

Les festes de Sant Bernat s’han iniciat amb una gran quantitat d’activitats dirigides a tots els segments de la població. A la progressiva descentralització dels llocs on es realitzen els diversos actes festius cal anar afegint nous serveis, per tal de facilitar la participació de totes i tots, veïnat i visitants.

Als espectacles musicals d’enguany que es realitzen tant a la plaça Major com al recinte firal hi haurà una zona reservada per a les persones amb mobilitat reduïda, en el primer cas una zona habilitada amb tanques, i en el segon una plataforma des d’on seguir les actuacions.

“Deuen preocupar-nos per donar totes les facilitats possibles a tots els que desitgen participar als actes de les festes de Sant Bernat, ja que totes i tots comptem amb els mateixos drets. És per això que en tots els espectacles musicals, tant de la plaça Major com del recinte firal, s’afavorirà les persones que, per la seua situació de mobilitat, no poden disfrutar dels espectacles de la mateixa manera que la majoria”, ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.

Cal també ressenyar que, per tal de controlar l’aforament del Recinte Firal i del Camp de Venècia, es cobrarà l’entrada a tots els majors de 3 anys. “Encara que les menudes i menuts tenen activitats diürnes dirigides especialment a ells pot donar-se el cas que acudisquen amb els seus pares als espectacles nocturns, i és ací on hem de tractar de controlar l’aforament dels recintes on es celebraran els espectacles, d’ahí la necessitat d’establir una limitació d’edat per a accedir als recintes”, ha aclarit Aguilar.

Veïnat d’Alzira i visitants tenim estos pròxims dies la possibilitat de disfrutar de les nits d’estiu amb una ampla varietat d’espectacles com el ral•li humorístic de les falles, orquestres, la nit de rock, màgia i monòlegs, Sona la Dipu, el tribut a El Último de la Fila i Rocío Jurado, sarsuela, la Orquesta Mondragón, Manu Tenorio, Macaco, Carlos Baute, Sidonie, La Pegatina, i molt més.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.