La Regidoria de Desenvolupament Econòmic es reuneix amb la nova directiva de l’Associació Empresarial per fixar punts i objectius comuns

Alzira, 21 de juliol del 2017. Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Carmen Herrero, directora d’IDEA, i el president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raúl Tudela, així com el seu vice-president, Javier Sanchis, han mantingut hui una reunió de treball en la qual s’han tractat diversos temes comuns i objectius a desenvolupar en els pròxims mesos.

Les propostes que centraran les principals línies d’actuació són el foment a la contractació de treballadores i treballadors, la formació i capacitació dels autònoms i les xicotetes empreses, noves línies de finançament com projectes europeus, així com la posada en comú de recursos municipals a les empreses i les iniciatives que s’emprendran des de la nova direcció de l’AEA.

Tant des de l’Ajuntament com dels representants de l’empresariat de la ciutat s’ha manifestat la voluntat de cooperació i de trobar espais comuns per millorar la situació del teixit empresarial alzireny.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.