IDEA ha iniciat aquest matí els nous cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS SAPS (servei de formació gratuïta en línia)

Alzira, 20 de setembre del 2017. Aquest matí han començat en IDEA els cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS_SAPS ALZIRA d’Introducció a Internet i d’Introducció al Calc.

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional, per açò des d’IDEA i l’Ajuntament hem fet una aposta per donar oportunitats i millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies de forma totalment gratuïta. Amb el CAMPUS_SAPS, avalat per la Generalitat Valenciana i on som un dels primers ajuntaments reconeguts, oferim a la ciutadania cursos en línia bàsics de navegació per Internet i ferramentes ofimàtiques bàsiques.”

Els cursos, de 15 hores, són totalment gratuïts i es realitzen de forma presencial, en la sala Multimèdia de les instal•lacions d’IDEA, en horari de matí de dilluns a divendres. Aquests nous cursos de formació en línea continuaran amb la programació dels següents cursos:

• Introducció a navegadors. Inici el 2 d’octubre
• Introducció a Writer. Inici el 10 d’octubre
• Usuari mitjà d’Internet. Inici el 10 d’octubre

Recordem que l’Ajuntament d’Alzira a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha signat un conveni de col•laboració amb la conselleria de Modernització, Tecnologies de la Informació i Comunicació per a què l’Ajuntament tinga un campus en el portal GVA SAPS, que permet oferir aquests cursos on line.
Les persones interessades poden sol•licitar informació en la web: www.idea-alzira.com, adl@idea-alzira.es, al telèfon 962455101 o personalment en les dependències d’IDEA (C/ ronda d’Algemesí, 4)

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.