8a edició de la Piràmide del Comerç Local a Sueca

La iniciativa sortejarà un gran premi valorat en 3.000 € i set premis de 100 € per estimular el comerç de proximitat a Sueca

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca amb la col·laboració de l’Associació de Serveis i Comerç, Arrima’t, han posat en marxa en les darreres setmanes la 8a edició de la Piràmide del Comerç Local, una reeixida iniciativa per promocionar i incentivar les compres al comerç de proximitat, en estes dates nadalenques, amb el sorteig d’un gran premi en productes valorat en 3.000 €. Enguany, s’han adherit a la campanya un total de 60 establiments que es reconeixeran amb el cartell anunciador i disposaran d’una urna perquè els clients dipositen les paperetes que els facilitarà el comerciant al realitzar les compres.

Els ciutadans podran optar als premis realitzant les seues compres en qualsevol dels comerços participants i depositant la papereta amb les seues dades a les urnes instal·lades als comerços. A la persona guanyadora del gran premi se li entregarà un document amb tots els noms dels negocis locals participants en els quals podrà consumir 3.000€ en productes. També hi haurà set premis, de 100 € cada un d’ells, tots per a gastar en els comerços participants. La campanya pren forma amb una instal·lació de motius nadalencs, amb els noms dels comerços participants, que penja de part a part de la plaça de l’Ajuntament.

El regidor de Comerç, Xavier Masó, ha assenyalat que considera essencial impulsar este tipus d’iniciatives que funcionen tan bé i que ajuden a potenciar el xicotet comerç, donen vida al municipi i col·laboren en l’economia local. “Des de l’Ajuntament ens sumem, com s’ha fet en els darrers anys, aportant 700 euros en xecs regal. Des d’ací convidem a tots a participar i a il·lusionar-se en el sorteig dels premis” ha afegit Masó, qui ha recordat que l’èxit de la iniciativa és major cada any, registrant en l’anterior edició un total de 25.000 paperetes participants.

Per la seua banda, el president d’Arrima’t, Tony Landete, ha volgut agrair tant a l’Ajuntament de Sueca com als comerços participants en la campanya la seua implicació per explicar a les veïnes i veïns que el comerç de Sueca és garantia de varietat, de qualitat i confiança i ha afegit que “sense ells esta iniciativa no haguera estat possible”.

La campanya de promoció del comerç local es tancarà el dimarts 8 de gener a les 21:00 h. El pròxim dijous, 10 de gener, tindrà lloc el sorteig, en un acte públic al saló de plens de l’Ajuntament, entre totes les paperetes participants dipositades a les urnes dels diferents comerços adherits a la piràmide. Les persones premiades tindran fins el 28 de febrer de 2019 per bescanviar els xecs de compra, des del dia del sorteig. El guanyador de la piràmide tindrà fins el 31 de març per recollir els premis en els diferents establiments participants.

Deixa el teu comentari