L’Alcúdia acull la cita anual amb l’educació :Deu anys de congressos i més

La Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, assistirà a la clausura de les jornades

La llengua i les pantalles adquiriran el protagonisme en resposta a la importància que tenen a les aules

Com cada any, i des de fa 10, torna el Congrés d’Educació “Josep Lluis Bausset” a L’Alcúdia els dies 28, 29 i 30 de setembre. Son 10 anys de Congressos, els quals han estat un espai per a la discussió i l’intercanvi d’experiències entre la comunitat educativa.

El fet de complir 10 anys ha fet que el Comitè Organitzador s’haja esforçat, encara més, en organitzar unes jornades, a ser possible, millor que les anteriors. Aquest any la llengua i les pantalles, en tots els formats, adquiriran el protagonisme en el Congres, en resposta a la importància que tenen a les aules en l’educació actual. S’ha volgut reunir ponents que ja ens visitaren i altres que ho faran per primera vegada, però a tots els uneix el seu prestigi professional al camp de la docència.

Així el dia 28 començarà amb la ponència de Federico Mayor Zaragoza que ens parlarà de “L’Educació per ser lliures i responsables”. Seguidament, l’escriptora Isabel-Clara Simó, ens endinsarà en “L’Amor a la lectura i l’escriptura”.

El dia 29 serà Gemma Lluch i Crespo qui en la seua ponència tractarà de les “Llegendes, dubtes i dades sobre la lectura en pantalla”. En acabar, Laura Borràs i Castanyer ens comentarà “Les transformacions de la lectura”. Finalitzarà la jornada amb l’espectacle del mag Toni Pons “El teu altre jo”.

El dissabte, últim dia del Congrés, la doctora Mar Camacho i Martí, ens parlarà dels “Reptes actuals i perspectives de futur que els dispositius mòbils ens fan a l’educació”. I tancarà les ponències del Xé Congrés Manuel Delgado Ruiz que abordarà “El valor dels valors i la importància de l’educació ètica en la societat contemporània”.

En finalitzar aquesta darrera ponència tindrà lloc la sessió de Cloenda del Xé Congrés d’Educació amb l’assistència de la Vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Mònica Oltra, que al no poder assistir a la sessió d’inauguració per problemes d’agenda, ens acompanyarà per clausurar-lo.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.