Nou quilòmetres de solidaritat a Cullera

La I Carrera Benèfica de la Guàrdia Civil reunix fons per a tres associacions benèfiques locals

CULLERA. 02-10-17. Este diumenge la solidaritat va recórrer la ciutat de Cullera. La primera edició de la Carrera Benèfica, organitzada per la Guàrdia Civil i la Junta Local Fallera (JLF) del municipi, va aconseguir reunir a més de 150 persones de totes les edats.

La iniciativa ha recaptat diners destinats a ajudar a associacions sense ànim de lucre com l’Associació de Familiars de persones amb Alzheimer i altres demències de Cullera (Afacu), l’Associació en pro dels discapacitats psíquics de Cullera (Baladre) i Anec, dedicada a l’ajuda a persones amb necessitats especials.

En l’esdeveniment, que va començar a la 10 h, van participar més de 30 voluntaris, entre ells membres de la JLF i la Benemèrita així com familiars d’estos. També van col•laborar la Policia Local i Protecció Civil en la regulació del trànsit i el manteniment de la seguretat.

En esta primera edició s’ha comptat amb dos modalitats de recorregut. Un principal de 9K, pensat per als esportistes acostumats a recorreguts més llargs i amb bona resistència, i sis quilòmetres de marxa, per a tots aquells menys habituats a l’esport o amb impossibilitat de realitzar el traçat llarg.

L’esdeveniment es va desenvolupar íntegrament a Cullera i va transcórrer per llocs com l’avinguda de la Guàrdia Civil, la de Joan Llopis Marí o el Pont de la Bega.

Classificacions

El cullerenc Toni Pérez va ser el guanyador de la categoria absoluta, seguit per Claudio Moreno i Juan José Gavarrell. La dona amb millor marca va ser Noelia Mascarrell, també natural de la localitat, seguida per Zaira Artés i Alicia García.

En l’esdeveniment també s’han concedit altres premis. Una de les categories va reconéixer als fallers amb millors marques com Claudio Moreno (falla La Bega) i Arantxa Piqueras (comissió Passeig-Mercat).

També es va premiar als membres de la Guàrdia Civil amb millor temps, Jorge Suárez i Estefanía Lago. A més, la falla Passeig-Mercat va obtenir un reconeixement per la nombrosa participació dels seus membres.

Des de la Guàrdia Civil i la JLF s’han mostrat molt contents amb la participació i esperen que en la següent edició s’inscriga encara més gent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.