Les gimnastes d’Almussafes Teresa Garulo i Mar Martínez lluitaran pel títol de campiones en el nacional

Les esportistes senior es proclamen subcampiones provincials i autonòmiques

Almussafes, a 30 d’octubre de 2017. Dissabte passat 28 d’octubre, les jóvens gimnastes d’Almussafes, Teresa Garulo i Mar Martínez, van aconseguir la seua classificació per al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica, que es disputarà del 30 de novembre al 3 de desembre en la ciutat de Valladolid.

Junt amb les seues companyes del conjunt senior del CGR Roquette Benifaió, Jessi Vicente, María Martínez i Eli Martínez, es van proclamar subcampiones autonòmiques en el campionat que va acollir Burjassot, revalidant així la eixa segona plaça en el provincial que havien aconseguit just la setmana anterior.

A més, ambdós representaran a la Comunitat Valenciana en la categoria senior en la Copa d’Espanya de Conjunts que tindrà lloc a Alacant, del 22 al 26 de novembre.