Sueca s’adhereix a una nova convocatòria del programa d’ocupació públic EMCORP

El consistori contractarà quatre persones desocupades amb qualificació durant sis mesos i a jornada completa

Sueca, 08/11/2017.L’Ajuntament de Sueca, mitjançant la regidoria de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), amb l’objectiu de millorar l’eficàcia de les polítiques d’ocupació i formació en el municipi de Sueca, va a iniciar un procés de selecció per a la contractació temporal de persones, majors de 30 anys, mitjançant la presentació d’oferta d’ocupació en el Centre SERVEF de Sueca, tenint en compte el projecte subvencionat pel SERVEF i cofinançat pel consistori suecà, denominat: EMCORP 2017.

El programa permetrà contractar quatre persones desocupades amb qualificació per a cobrir les quatre places oferides. Estes persones estaran contractades a jornada completa, durant 6 mesos, en aquelles titulacions i ocupacions que l’Ajuntament ha considerat d’interès, ateses les distintes necessitats de personal per a col·laborar en diverses àrees municipals, tenint en compte a més, el nombre de desocupats facilitats per a cadascuna de les ocupacions pel SERVEF.

Les persones interessades hauran d’inscriure’s en el SERVEF de Sueca, fins el pròxim divendres 10 de novembre (inclòs), en les titulacions i ocupacions convocades i tindre complits com a mínim 30 anys.

Les titulacions requerides per l’Ajuntament de Sueca són:

TITULACIÓ:

Llicenciat/Grau en Dret

OCUPACIÓ:

25991037. Gestor Administratiu Titulat

TITULACIÓ:

Llicenciat/Grau Periodisme

OCUPACIÓ:

29221044. Periodista

TITULACIÓ:

Llicenciat/ Grau Sociologia / Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública

OCUPACIÓ:

2821. Sociòleg

OCUPACIÓ:

28221032. Tècnic Superior en Ciències Polítiques i de l’Administració.

TITULACIÓ:

Tècnic Superior en Projecte d’Edificació.

OCUPACIÓ:

31101024. Delineant

Deixa el teu comentari