La III edició del Catacross congrega vora un miler d’escolars de tots els centres educatius de Sueca

Sueca, 24/11/2017.De la festa, la vespra. Els escolars de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes han celebrat este divendres la festa popular de les Caterines, coneguda també com les Catalines o les Catalinetes, que se celebra cada any el 25 de novembre. L’escola Jardí de l’Ateneu en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca i el Patronat de Turisme de la Diputació de València, València Turisme, ha organitzat este matí la tercera edició de la reeixida iniciativa de cross escolar.

El concepte de Catacross és cada vegada més popular entre l’alumnat de la localitat. El renovat circuit de vora 800 metres, el més llarg de les tres edicions, s’ha ubicat al lloc habitual, al recinte firal de la ciutat.

La cursa s’ha desenvolupat en diferents terrenys -arena, graveta i asfalt- i la prova ha reptat als alumnes participants a superar els divertits obstacles que s’han disposat al llarg de tot el recorregut. Entre els elements més dificultosos hi havia bales de palla, rodes de tractor, bancs d’equilibri o una teranyina de cordes i també panells i tendals que s’havien de travessar per baix. Tots els finishers han hagut de superar també l’obstacle final, un tobogan unflable gegant.

Per primera vegada, tots els alumnes de cinqué i sisé de primària, de la totalitat dels centres educatius de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes han participat en la prova. A ells s’han sumat també dos grups d’usuaris del Centre d’Educació Especial Miquel Burguera i de la Fundació Santos Andrés, Santiago y Miguel, que han corregut acompanyats pel regidor d’Esports i la regidora d’Igualtat, Vicent Baldoví i Noelia Benedito, en representació de l’Ajuntament de Sueca, i Pilar Moncho, diputada provincial de Turisme, en representació de València Turisme.

En la jornada prèvia, els alumnes d’infantil i primària de l’Escola Jardí de l’Ateneu van tindre l’ocasió també de provar el circuit.

Des de l’organització han volgut agrair, un any més, la implicació de tota la comunitat educativa de l’Escola Jardí de l’Ateneu i també la complicitat dels centres educatius de Sueca que s’hi han sumat i, alhora, han fet també una menció especial a totes les empreses que han col·laborat en l’organització de la cursa, emmarcada en el Circuit de Curses Infantils de Sueca.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.