Els Cellers Francisco Gómez de Villena reben la visita dels jubilats d’Almussafes

Un grup de 33 almussafenys d’aquest col•lectiu van participar ahir dimecres 29 de novembre en aquesta activitat de la Regidoria de la Tercera Edat

L’empresa, inaugurada en 2004, es dedica a la producció de vi i oli de diverses varietats

Almussafes, a 30 de novembre de 2017. Villena, i més concretament els Cellers Francisco Gómez, ha sigut la destinació de l’última activitat turística oferida per la Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament d’Almussafes. La proposta es va dur a terme ahir dimecres 29 de novembre i en ella van participar un total de 33 majors, entre les quals es trobava l’edil delegada de la Tercera Edat, Paqui Oliver. En les instal•lacions de l’empresa van conèixer amb l’ajuda dels treballadors de la companyia el procés d’elaboració de vi i oli.

Els jubilats i pensionistes d’Almussafes continuen responent de manera positiva a les iniciatives organitzades per a ells per la Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament. Ahir, dimecres 29 de novembre, un total de 33 veïns i veïnes de la localitat van participar en la visita cultural organitzada pel consistori municipal als Cellers Francisco Gómez de la localitat alacantina de Villena.

L’excursió va començar a les 9 hores en l’esplanada del Centre Cultural amb l’eixida de l’autobús que va traslladar als participants fins a l’empresa. Una vegada allí, els assistents van conèixer de prop el procés que segueix la companyia per al cultiu del raïm i l’oliva en el camp i la seua posterior producció en les instal•lacions situades a Villena per a aconseguir el vi i l’oli que distribueix.

Durant la visita van realitzar un tour guiat pels treballadors que va incloure una cata de quatre vins i dos olis acompanyats d’una degustació d’ibèrics de criança de la mateixa finca. Finalment, van gaudir d’un dinar en un restaurant de la zona. “Eixirem tots i totes encantats amb les explicacions que ens van donat, vam aprendre molt durant la jornada”, declara la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, qui va acompanyar als participants en aquesta excursió plantejada des de l’àrea que ella mateixa coordina.

Els Cellers Francisco Gómez de Villena es van inaugurar en 2004, moment en el qual va arreplegar el testimoni de l’antic celler ‘La Serrata’, on ja s’elaborava vi en el segle XVIII, després de les reformes realitzades per a adaptar-se a les últimes tecnologies en producció i innovació agrícoles. Actualment, el cultiu s’estén al llarg de més de 3.500 hectàrees, 250 de vinyers i 350 de oliveres.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.