Antella celebra desenes d’actes en la seua XIII Fira Artesanal

5 de desembre de 2017.- Antella inicia el dia 6 els actes de celebració de la que serà ja la seua tretzena edició de la Fira Artesanal. La localitat s’introdueix en diverses setmanes d’activitats que s’iniciaren amb el Novenari a la Puríssima Concepció, la patrona d’Antella, que té lloc des de dimecres passat. La cita religiosa enllaçarà amb els actes que se celebraran ja a partir del dia 6 de desembre. Els carrers de la localitat tornaran a omplir-se d’establiments especialitzats en la comercialització de productes artesanals i s’ambientarà la zona amb animals o activitats pròpies de dècades anteriors. A les 11 hores tindrà lloc la inauguració de la fira en el carrer Leopoldo Ortiz, amb una cercavila de la Societat Protectora Musical d’Antella.

A més, s’oferiran dolços tradicionals, xurros, formatges i begudes tradicionals i s’organitzaran tallers de pintura, plantes i quadres. Mitja hora després les festeres han previst un acte de cervesa i tapa per a l’ocasió, mentre ja a la vesprada tindrà lloc l’actuació de Carlos Barfi amb el seu “Laboratori Màgic” per als més joves i en la Plaça Major.

Ja el dijous serà l’ofrena floral a la Puríssima Concepció a partir de les 19 hores. Començarà en el Calvari i circularà per bona part del poble. Per al divendres 8 de desembre s’ha reservat una missa major en honor a la patrona antellana a les 12 hores i a la vesprada serà la processó acompanyada de la banda de música.

El dissabte 8 de desembre se celebrarà una nova missa, però en aquesta ocasió dedicada al Santíssim Crist de l’Agonia. A la vesprada, a les 16 hores, està programada una xocolatada organitzada pels festers i després començarà una actuació de personatges televisius, dedicada als més xicotets. A la nit tindrà lloc la processó que tancarà les activitats.

Deixa el teu comentari