Alzira presenta la campanya “Regala Igualtat!!” Fomentem els jocs amb valors com la convivència en pau, llibertat i igualtat

Alzira, 5 de desembre del 2017. Este matí l’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Serveis socials i Polítiques d’Igualtat han presentat la campanya “Regala igualtat!!” aprofitant l’època de l’any en què més regals es fan, sobre tot joguets.

La intenció d’esta campanya és conscienciar amb diferents tallers i activitats informatives de la importància en l’elecció dels joguets ja que amb estos, estem transmetent unes maneres d’entendre el món, de ser i conviure.

Comprar un joguet o un altre és inculcar una manera de ser, de relacionar-se i de valorar les altres persones. I més tenint en compte que la infància és el temps durant el qual s’interioritzen les normes i valors que guiaran el desenvolupament dels xiquets i de les xiquetes. Jugar és una de les activitats més significatives de la infància

Els missatges de la publicitat perpetuen, en molts casos, els rols i estereotips sexistes. Davant d’esta publicitat que no reflectix els valors de la societat actual, cal saber que no hi ha joguets “de xiquets” ni joguets “de xiquetes”. Si limitem els jocs estem restant possibilitats i oportunitats d’aprendre i desenvolupar-se plenament. Per tant, hem de superar la dualitat i permetre que xiquets i xiquetes disfruten de tots els joguets.

La campanya consistirà en el repartiment de tovallons als establiments hostalers amb la imatge de la campanya, taules informatives amb la Pallassa Reportera, Rosana Mira, els dies 6 de desembre de 10 a 11:30 h, avinguda Lluís Suñer (cantó carrer Riola) i 13 de desembre de 10 a 11:30 h, a la plaça del Regne i hi haurà també dinamització infantil per a famílies amb Pupetes + Photocall els dies següents dies:

5 de desembre a la plaça Major, de 17 a 18:30 h
7 de desembre al parc Pere Crespí, de 17 a 18:30 h
12 de desembre davant de la Biblioteca Municipal de 17 a 18:30 h
13 de desembre al parc de l’Alquerieta, de 17 a 18:30 h

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.