Els cors ‘rocieros’ valencians es reuneixen a Almussafes per a celebrar el Nadal

Durant l’espectacle, que se celebrarà aquest diumenge 10 de desembre a les 10.30 hores en el Centre Cultural, participaran un total de 12 cors

A l’acte acudiran l’alcalde d’Almussafes, la presidenta de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses, entre altres personalitats

Almussafes, a 5 de desembre de 2017. Aquest diumenge 10 de desembre a les 10.30 hores en la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes, la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana (FECA) oferirà el seu XXIV Festival de Nadales. Durant el recital, en el qual participaran un total de 12 cors ‘rocieros’ adscrits a centres culturals andalusos valencians, s’oferiran cançons relacionades amb la festa del Nadal. L’alcalde d’Almussafes i la presidenta de la federació assistiran com a públic a l’acte.

Els cors de les associacions integrades en la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana (FECA) es preparen per a la celebració del seu tradicional festival de Nadal, un esdeveniment que compleix la seua vintè quarta edició i que enguany es durà a terme en la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes el pròxim diumenge 10 de desembre a les 10.30 hores.

Durant l’espectacle, que la localitat ja ha acollit en diverses ocasions, participaran un total de 12 grups, que oferiran al públic assistent una selecció de nadales en la qual no faltaran els ritmes més característics de la música típica del sud. Les guitarres sonaran davant l’atenta mirada de les reines de les diferents entitats andaluses i dels integrants de les seues respectives localitats.

A més dels músics i cantants, està prevista l’assistència de l’alcalde d’Almussafes, Toni González, la presidenta de la federació organitzadora, Puri Torres, així com la dels presidents de les entitats participants, que es reuneixen per a celebrar aquesta festa tan assenyalada promovent la preservació de la cultura andalusa.

Donada la gran quantitat de cors d’aquest tipus existents a la Comunitat Valenciana, l’organització els ha dividit en diversos grups, per la qual cosa enguany la formació pertanyent al Centre Cultural Andalús d’Almussafes, denominat ‘A l’Alba’, no actuarà en aquest recital que un any més servirà per a difondre una xicoteta part del tresor artístic procedent de la comunitat autònoma andalusa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.