Àmplia oferta esportiva d’activitats per a 2018

L’última activitat que oferixen és la de Boot Camp

Alzira, 9 de gener 2018.- Les piscines cobertes municipals, ubicades al carrer Mare de Déu de la Murta, oferixen una gran quantitat d’activitats per a 2018. A les activitats de la nova temporada que es va iniciar al mes de setembre, cal sumar les d’aerojump i boot camp que s’han sumat a la llista, al mes d’octubre i desembre, respectivament.

Les Sales Multiusos oferixen diferents activitats esportives com spinning, pilates, zumba, TRX, GAP, aerojump i boot camp, amb una diversitat d’horaris que van des de les 7.45 hores del matí fins a les 20.30 hores de la nit.

A banda, es poden sol•licitar cursets de natació, tant infantil, escolar, com per a adults, terapèutica i aqua, amb horaris molt diversos. També hi ha servei de balneari urbà, gimnàs esportiu i escola de pàdel.

Les piscines cobertes municipals estan obertes de dilluns a divendres de 7 a 22 hores, dissabtes de 7 a 21 hores i diumenges de 9 a 14 hores.

Per a més informació respecte dels horaris, abonaments, etc., es pot visitar la pàgina web www.piscinalzira.com o cridar al telèfon 667 910 854.

També cal destacar una altra activitat esportiva que se suma a totes les oferides per les piscines cobertes municipals, com és la del parc de Calistènia ubicat a la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar. Este parc s’inaugurarà el proper 20 de gener amb la presència de reconeguts esportistes d’esta modalitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.