Maria Josep Amigó i Vicent Marzà visiten diferents CEIPs de Xirivella

En concret el CEIP Miguel de Cervantes ha estat beneficiari d’una ajuda pressupostària per valor de 230.000 euros en el marc del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles.

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el conseller d’Educació, Vicent Marzà, han visitat les instal·lacions del CEIP Gregori Mayans i Císcar i del CEIP Miguel de Cervantes de la localitat de Xirivella acompanyats per l’alcalde, Ricard Barberà, i altres membres de la corporació.

Aquest últim col·legi ha estat beneficiari d’una ajuda pressupostària per valor de 230.000 euros en el marc del Pla Municipal de

Manteniment d’Escoles, que té per objecte realitzar actuacions de conservació i manteniment en centres d’Educació Infantil i Primària i en el que participen de forma conjunta la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els Ajuntaments.

La Diputació de València sufragarà actuacions de conservació i manteniment en un total de nou centres d’educació infantil i primària de l’Horta Sud. La Comarca rebrà una inversió d’1,8 milions d’euros.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.