“Acciones x Barris”: Alfafar donarà resposta a les sol·licituds veïnals

L’Ajuntament valorarà els suggeriments de les i els veïns en la seua nova campanya per a la millora de les infraestructures i els espais públics dels diferents barris del municipi.

Amb la campanya Accions x Barris, per la qual ja s’han implementat millores en les infraestructures del Barri Sant Jordi, l’Ajuntament continua treballant per a incrementar la qualitat de vida de les i els veïns d’Alfafar.

L’Ajuntament d’Alfafar ha posat en marxa la seua nova campanya “Accions x Barris” amb la qual, a més d’implementar millores en les infraestructures i en els espais públics dels diferents barris de la localitat, recollirà i valorarà els suggeriments que les i els veïns d’Alfafar facen arribar al consistori.

Per això, l’Ajuntament ha iniciat hui en els barris Orba i Sant Jordi el repartiment d’un fullet informatiu de les diferents actuacions que les àrees d’Urbanisme i Manteniment del consistori han implementat en les últimes setmanes en el qual es reserva un espai perquè les i els veïns puguen escriure les seues sol·licituds o suggeriments de millora. Aquestes podran depositar-se en les bústies habilitades de la campanya en el SAC de l’Ajuntament, el del Barri Orba i en AEDL Sant Jordi.

La campanya Accions x Barris, per la qual s’han dut a terme diverses actuacions com l’arranjament i pintura del AEDL d’Alfafar, la millora del mobiliari urbà amb la instal·lació de nous bancs i papereres, una nova senyalística més visible en els contendores, i l’obertura de la nova pista multideportiva en la Plaça Corts Valencianes del Barri de Sant Jordi, inclourà noves accions de millora en la resta de barris del municipi, Barri Orba, Barri antic, La Fila i els Alfalares.

D’aquesta forma, mitjançant la implementació d’aquestes accions en l’entorn urbà, l’Ajuntament continua treballant per a complir amb el seu compromís que Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més amable i accessible amb la ciutadania i donar resposta, al mateix temps, a les demandes de les i els veïns.

Deixa el teu comentari