Una activitat saludable per als Majors a Picassent

Amb esta proposta que s’emmarca dins de les activitats del mes dedicat als Majors, l’Ajuntament vol millorar la qualitat de vida entre este col·lectiu mitjançant el foment de l’activitat física i amb un estil de vida més saludable

Més de 200 persones majors del nostre municipi han participat este dimecres en la Ruta Saludable, de més de 4 quilòmetres, i que per primera vegada organitza la Regidoria dels Majors dins del mes dedicat a estes persones.

Els i les participants han tingut el seu punt d’eixida al parc Abril Martorell. Entre les persones participants es trobaven també l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia i el regidor de l’area Carles Silla, qui ha manifestat que «A Picassent, disposem també de diversos espais públics com ara els parcs biosaludables que contribueixen de forma accessible a estimular l’augment dels nivells d’activitat física en tota la població».

El passeig va finalitzar amb un esmorzar al Centre de Convivència amb un entrepà de pernil, oli d’oliva, un plàtan i suc de taronja.

Perquè la inactivitat la vida sedentària poden causar riscos seriosos per a la salut de les persones i conseqüències molt negatives.

Deixa el teu comentari