Adjudicades sis vivendes socials a Picassent

La Conselleria d’Habitatges, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVHA), ha adjudicat esta setmana sis habitatges socials a Picassent destinades a famílies amb necessitat habitacional

A Picassent han sigut adjudicats sis habitatges socials a famílies que estaven inscrites en el registre de demandants d’habitatges socials. Segons afirma el regidor de l’àrea de Benestar Social, Carles Silla, «En esta legislatura, la Generalitat ha cedit un total de deu habitatges socials i ha invertit més de 102.500 euros en actuacions de millora d’habitatges públics a Picassent».

Des del Consell es considera l’habitatge un pilar essencial perquè les persones puguen desenvolupar-se i per a açò és necessari planificar i executar una política basada en les necessitats reals. En este sentit, i segons ha manifestat l’alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, cal destacar l’esforç del Govern valencià per a ampliar el nombre d’habitatges disponibles a la ciutadania i fer front als problemes existents en esta matèria».

Deixa el teu comentari