AECAL celebra amb èxit la XIII edició de la seua fira comercial a Almussafes

Veïns i visitants van avançar les seues compres nadalenques i van gaudir de les diverses activitats desenrotllades a l’Àgora de la localitat

Un total de 21 negocis integrants de l’associació van donar a conéixer la seua oferta de serveis i productes

Almussafes, a 12 de desembre del 2016. L‘Àgora del parc Central d’Almussafes es va convertir, al llarg del passat cap de setmana, en un enorme aparador comercial. Una gran quantitat de ciutadans i visitants van recórrer els 21 estands i van gaudir de les activitats programades per a la tretzena edició de la Fira del Comerç i dels Serveis, organitzada per AECAL (Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes), en col·laboració amb el consistori municipal. Durant els dies 10 i 11 de desembre, de 10 a 19 hores, les botigues van prendre la plaça de la població amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i el consum local.

img-20161211-wa0005La iniciativa, emmarcada en el Pla d’Impuls al Sector, és un dels principals propòsits comuns de l’Ajuntament d’Almussafes i AECAL. La fira es va celebrar amb èxit acompanyada pel bon temps, que va possibilitar el desenrotllament de jocs, concursos i tallers per als més menuts a l’aire lliure. Entre ells, els xiquets van poder dissenyar arbres de Nadal personalitzats i divertides postals per a regalar als seus familiars. A més, van poder avançar l’entrega de les seues cartes al Pare Noel, qui va visitar el lloc de l’acadèmia Cambridge Centre.

Gràcies a esta proposta, refermada a Almussafes per mitjà de les dos fires anuals que organitza l’entitat (una a l’hivern i una altra en la temporada estival), els almussafenys van poder començar les seues compres nadalenques sense abandonar el nucli urbà. D’altra banda, la fira va estar presidida per un alt avet nadalenc, adornat amb els noms dels negocis participants escrits en grans i acolorides boles decoratives.

Amb este projecte de dinamització comercial, que integra productes de qualitat a preus molt competitius o amb importants descomptes, es beneficien compradors i venedors. Mentre que el consumidor pot triar entre una gran selecció d’articles rebaixats, els comerciants poden trobar una eixida ràpida per a les existències acumulades en temporades anteriors.

Deixa el teu comentari