AEMET manté activat el nivell roig per pluges en poblacions de la ribera alta.

Continuem en alerta roja per risc de fortes pluges. AEMET manté activat el nivell roig per pluges a la Ribera alta. S’espera pluja moderada i continuada.

Si parlem d’Alzira, seguint el protocol d’actuació establert pels rics de fortes pluges, els operaris d’Aigües de València, Inditec, FCC, així com la brigada d’obres de la Regidoria d’Obres i Serveis Públics i la Policia Local, continuen amb les tasques de manteniment, neteja i vigilància.

Així mateix es continua vigilants al control de les comportes del Pont de Xàtiva per part de l’empresa Aigües de València i es portarà a terme la supervisió del canal de les Basses per part dels tècnics municipals.

Ens mantenim alerta al creixement dels afluents del Xúquer a les comarques de la Costera i la Vall d’Albaida, i seguirem informats i pendents possibles canvis.

RECOMANACIONS D’URGÈNCIA:

• Retira els vehicles de les zones que puguen inundar-se i allunya’t de les riberes dels rius i barrancs.

• Revisa la teua vivenda, neteja les baixants i canalitzacions.

Procura estar informat de l’evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius d’Alzira Ràdio i les xarxes socials municipals (facebook, twitter i Instagram) o altres institucions i 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre podeu cridar a la Policia Local 962455233

• No propagues rumors o notícies exagerades de danys.

• Les empreses i comerços han de prendre les mesures d’informació als seus treballadors i treballadores i de precaució davant d’este episodi de pluges.

Deixa el teu comentari