AFE exposa en l’Alcúdia les propostes del conveni col·lectiu del futbol femení

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia ha acollit una taula redona amb el President de l’AFE, David Aganzo, el director esportiu, Jesule, la codirectora d’assessoría del sindicat esportiu, M. José López i Marta Corredera, jugadora del Llevant. En la sessió s’han exposat les propostes per al primer conveni col·lectiu del futbol femení.

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia ha acollit una taula redona amb el President de l’Associació de Futbolistes Espanyols, David Aganzo, el director esportiu, Jesule, la codirectora de asesoría del sindicat esportiu, María José López i Marta Corredera, jugadora del Llevant.

Tots quatre s’han reunit per a exposar les propostes del primer conveni col·lectiu del futbol femení, un conveni que busca ser pioner

Per al president de l’Associació de Futbolistes, és necessari dur a terme la signatura d’aquest conveni quan més prompte millor, ja que actualment hi ha un munt de desigualtats entre jugadors i jugadores que minven la tasca del bàndol femení.

L’Associació de Futbolistes Espanyols va requerir a la patronal per a poder establir aquest conveni, en novembre es va començar a treballar amb ell. Es tracta d’un bloc de deu assumptes que conté el següent…

Les desigualtats entres els homes i les dones en l’àmbit futbolístic són evidents. Una de les coses que critica l’advocada M. José López és l’escassa visibilitat del futbol femení en els mitjans de comunicació, cosa que, segons comenta, havia de ser 50-50.

La taula redona en la Casa de la Cultura de l’Alcúdia ha conclòs amb torn de preguntes als ponents de la sessió, els quals han intercanviat opinions de cara a fer millor l’experiència de les jugadores.

Per a tancar l’acte, els quatre ponents de la taula redona han rebut la insígnia d’or del COTIF.

Deixa el teu comentari