After Life, és el primer llibre de la jove almussafenya Sara Ferrando

Baix el lema Cultura Segura, i en mig de totes les mesures de seguretat, Almussafes reprén la seua agenda cultural amb la presentació del llibre de la jove almussafenya  Sara Ferrando, una presentació molt esperada i elogiada pel públic assistent, i que Àlex Fuentes Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes reconeix que va ser un acte molt esperat i especial. 

L’Ajuntament d’Almussafes pot presumir d’ajudar els seus talents locals donant-los l’impuls que necessiten per tal de fer-los arribar a tot el poble. 

Sara Ferrando de només setze anys ha demostrat a tot el món, el seu talent per l’escriptura, en la presentació del seu primer llibre, una novel·la fantàstica, sota el nom d’AfterliFe i que a més compta a la particularitat d’estar escrita íntegrament en angles. 

Una novel·la que farà les delícies dels lectors i aficionats a aquest tipus de trama que enganxa des del primer capítol. 

A més l’Ajuntament d’Almussafes s’ha compromés en l’adquisició de vint exemplars del llibre, per tal de tindre material suficient en la Biblioteca Municipal i fer-los arribar als Instituts d’Almussafes en alguns dels quals ja s’ha convertit en lectura obligatòria. 

Deixa el teu comentari